Terras

Aan de voet van de achtkantige stellingmolen is het goed toeven op ons gezellige, ruime terras. Kies een plekje in de zon of onder één van onze grote parasols. Lekker loungen op onze zachte banken? Of goed overzicht hebben aan één van onze hogere tafels? Aan jou de keus. We hebben een uitgebreide kaart voor wandelaars en fietsers met stevige trek, lekker gebak voor liefhebbers van zoet, borrel happen voor wie toe is aan wat hartigs. En heb je de fantastische smaken van ons ijs al eens geproefd? Gemaakt door onze eigen ijsbereider met de puurste ingrediënten. Echt, je proeft de smaak van Italië terug in ons ijs!

Heb je een momentje langer? Bezichtig dan eens onze geweldige molen, die meerdere keren per week het graan maalt van onze eigen akkers. En bezoek onze bijzondere winkel, die gevestigd is in de voormalige graanschuur van de molen. De sfeer van toen hangt nog in de oude balken….

Ons terras is uitstekend te bereiken en is tevens een fantastische startpunt voor een mooie wandeling of fietstocht. Er is volop parkeergelegenheid en als je je e-bike wilt opladen: be our guest!

Wat je ook kiest, een moment op ons terras staat gelijk aan een moment van plezier.

Klik hier om te reserveren Menukaart bekijken