Lunch

Gun jezelf een moment weg uit de hectiek van alle dag en kom lunchen bij de Bakkersmolen. Een moment van waardevolle aandacht voor elkaar, van investeren in een vriendschap, van er zijn voor de ander. Onderbreek die lange fiets- of wandeltocht en pauzeer in een fantastische ambiance. Een moment van heerlijke ontspanning, terwijl je geniet van één van onze lunchspecialiteiten zoals onze ambachtelijk bereide broodjes, verse salades en smakelijke soepen. Kan je niet kiezen? Wat dacht je dan van de Proeverij van het huis?

Zoek een plekje bij de sfeervolle speksteenkachel of ga naar boven en bewonder de authentieke hamermolen. Houd je van licht en ruimte kies dan voor de gezellige serre of, als het weer het toelaat, voor ons ruime terras. Geen tijd voor ‘zomaar’ een lunchmoment? Geef je werk dan eens een creatieve impuls en vergader tijdens je lunch.

Maar er kan meer! Ben je onderweg en wil je gelijk door? Wij maken voor jou een heerlijke lunch-to-go. Met koffie, thee, verse jus of zuivel. En wil je thuis of op je werk eens iets anders? Ook dan staan wij voor je klaar met onze rijke variatie aan belegde broodjes. Uiteraard super vers en boordevol smaak.

Wat je ook kiest, een lunch van de Bakkersmolen staat gelijk aan een moment van ontspanning.

Klik hier om te reserveren Menukaart bekijken