Trouwlocatie

Trouwen op een unieke locatie in de molenvoet van Bakkerij Schuld. Intiem en mooie ruimte voor maximaal 36 personen exclusief gemeenteambtenaar.

Trouwlocatie in de gemeente Elburg

De Bakkersmolen is de nieuwste trouwlocatie in de gemeente Elburg waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven. Dit betekent dat je niet naar het stadhuis hoeft maar dat de trouwambtenaar jullie in de molenvoet van molen de Tijd in het echt kan verbinden. Je kunt bij ons terecht voor een huwelijksvoltrekking tot maximaal 50 gasten, waarvan 36 zitplaatsen. Aansluitend kunt u eventueel gebruikmaken van een gezellige lunch of koffie met gebak in onze hamermolen of sfeervolle serre.

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere locatie… Wij doen er alles aan om er een   onvergetelijke dag van te maken en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes voor u geregeld wordt. De Bakkersmolen is geen standaard trouwlocatie, jullie trouwen namelijk in de molenvoet van de molen uit 1854. Er is veel mogelijk wat betreft aankleding en af styling, wij denken hierin graag met jullie mee. Denk hier bijvoorbeeld aan een eigen thema of kleur dat u zelf kunt (laten) bepalen in de molenvoet. Verras je gasten met een fantastische dag op deze unieke locatie!

Lunch

Ontvangen jullie dag-gasten liever niet thuis omdat te groep te groot is of omdat je juist alles op één locatie wilt vieren? Dat is natuurlijk mogelijk met koffie en wat lekkers. Daarbij serveren wij rond het middaguur een overheerlijke lunch van vers belegde broodjes, diverse brood- en borrel planken of heerlijke koffie vanaf onze Piaggio met een ruime keuze aan gebak.

 Andere trouwlocaties

De Bakkersmolen heeft zich bij het rijtje van trouwlocaties in Elburg mogen voegen. De andere trouwlocaties in Elburg zijn Oude trouwzaal Agnietenklooster, de Visafslag Elburg, De Rijsgaardhoeve, Restaurant & partycentrum de Haas, De Prinschenhoeve, Aan de Gracht, Het Nationaal Orgelmuseum en het gemeentehuis. Meer informatie is te vinden op www.elburg.nl