IJs Piaggo huren

Onze IJs Piaggo huren is de beste optie voor een milieubewuste, moderne en heerlijke ijstraktatie. Met de IJs Piaggo bedienen onze ijsmeisjes en ijsjongens graag uw klanten, gasten, personeel of vrienden. Maar de IJs Piaggo is ook te huur zonder personeel.

IJs Piaggo huren met personeel

Bedrijfsfeest, personeelsfeest, beurs, sportdag, examenfeest, bruiloft, of een ander evenement hoe leuk is het om onze milieuvriendelijke IJs Piaggo te huren.

Onze IJs Piaggo huren? Wij bieden een aantal verschillende arrangementen aan zowel voor particulieren als bedrijven.

Met onze IJs Piaggo bieden we maar liefst een keuze aan van maximaal 6 smaken. Onze keuze in vaste IJs Piaggo smaken zijn; Aardbeien roomijs, Vanille, Mango, Yoghurt amarena, Kinderijs, Málaga, Caramel zeezout en Pistache. Bij meer dan 100 bolletjes kunnen wij ook een smaak op maat voor u maken.

Wij kunnen met de IJs Piaggo wanneer deze volledig is gevuld ongeveer 400 bollen ijs scheppen, daarmee is de ijskar uitermate geschikt voor kleine en middelgrote evenementen.

Door de juiste keuze van het ontwerp is het mogelijk om onafhankelijk van een vaste  stroomvoorziening 8 uur lang het ijs op de juiste temperatuur te houden. Ook op de IJs Piaggo hanteren we dezelfde hoge hygiënische standaard als in onze winkel en op de ijskar, deze is dan ook voorzien van een alcohol handzeep dispenser en een ijslepel spoelbakje.

IJs Piaggo huren zonder personeel

Vind u het leuk om zelf als ijscoman/vrouw het ijs te scheppen dan bieden wij ook de mogelijkheid om de IJs Piaggo zonder personeel te huren waarbij er gekozen kan worden voor 2 tot 6 smaken ijs.

Met 2 smaken betekent dit dat u ongeveer 140 bollen ijs kunt scheppen, elke smaak extra betekent 70 bollen extra.

De IJs Piaggo dient bij ons op een afgesproken tijdstip te worden afgehaald waarbij er direct betaald kan worden inclusief een borg van EUR 200.–  Bij retour wordt de borg weer terugbetaald, retourneren binnen 4 uur na afhalen.

Uiteraard leveren wij ook de hoorntjes, bakjes en lepeltjes mee. U kunt altijd kiezen uit de volgende smaken; Aardbeien roomijs, Vanille, Mango, Yoghurt amarena, Kinderijs, Málaga, Caramel zeezout en Pistache. Bij meer dan 100 bolletjes kunnen wij ook een smaak op maat voor u maken.